Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten voor het leveren van onze diensten en sluiten alle andere voorwaarden uit. Bookabus behoudt het recht om de voorwaarden van tijd tot tijd aan te passen.

De huur van het vervoer is tevens onderhevig aan de Algemene Voorwaarden van de verhuurder. Onze voorwaarden zijn van toepassing op elke boeking die u, de huurder, bij of via ons maakt. Door akkoord te gaan met een offerte bevestigt u dat u de algemene voorwaarden heeft gelezen, deze heeft begrepen en dat u akkoord gaat met de voorwaarden die gelden voor de boeking.

Hoewel wij ernaar streven om alle informatie zo accuraat mogelijk weer te geven op onze website zijn wij niet verantwoordelijk voor de juistheid, actualiteit en volledigheid van de informatie op de website, offertes of informatie via onze communicatiekanalen (email, sociale media, telefoon).

Bookabus kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige kosten als gevolg van het ondertekenen en accepteren van lokale documentatie. Bookabus kan niet garanderen dat de website correct functioneert. Wij aanvaarden ook geen aansprakelijkheid voor overeenkomsten, leveringen, communicatie met betrekking tot afhandeling van de offertes, reserveringen en betalingen. Bookabus kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige schade, verlies, veranderingen, vertragingen in communicatie, prijswijzigingen ten direct of indirect gevolg van het gebruik van onze website. Bookabus behoudt zich het recht offertes of reserveringen zonder opgaaf van reden niet te accepteren.

Door deze website te gebruiken accepteert u ons privacybeleid. Het kan zijn dat wij gebruik maken van cookies en andere technologieën om het gebruik van onze website te vergemakkelijken en de communicatie en marketing te bevorderen zoals in het privacybeleid beschreven staat.

Uw feedback uit enquetes en/of marktonderzoek kan worden geüpload op de Bookabus website of gebruikt worden in andere marketingkanalen met als doel andere klanten te informeren van uw mening en algehele promotie van de website. Bookabus behoudt het recht om feedback naar eigen inzicht aan te passen, te weigeren of te verwijderen.