1. Bus huren
 2. Locaties
 3. Bus of touringcar huren in Gent

Bus of touringcar huren in Gent

Vind de beste prijzen in de regio Gent

Van-adres en / of de stad
  Naar adres en / of stad

   Bus huren Gent

   Zin om de culturele hoofdstad van Vlaanderen te bezoeken? In Gent vind je monumenten zoals het Gravensteen, een authentieke middeleeuwse burcht pal in het centrum van de stad. Daarnaast vind je in Gent ook het Belfort en de prachtige Sint-Baafskathedraal. Vergeet ook zeker niet om de Gentse Feesten eens te bezoeken, een tiendaags stadsfestival dat elk jaar in de zomer plaatsvindt en waar heel de wereld op afkomt. Daarnaast is Gent ook de rest van het jaar gewoon een heel leuke en levendige stad met vriendelijke mensen en tal van theaters, optredens en musea. Een stad waar je je nooit verveelt en die je graag welkom heet. Wij brengen je er naartoe met de bus en voeren je ook weer gezellig en gemakkelijk terug naar huis. Dan hoef jij je geen zorgen meer te maken over hoe je er geraakt, maar enkel over wat je er allemaal gaat beleven. Heb je toch misschien nog geen idee van wat je allemaal in Gent wil gaan doen? Wij helpen je er wel mee uit geraken en plannen samen met jou een mooie uitstap. Of je nou met een kleine of een grote groep komt, wij verzorgen je trip tot in de puntjes en voorzien het juiste vervoer.

   Waarom Bookabus?

   Wij zorgen ervoor dat het boeken van een geschikte bus geen tijdrovende taak hoeft te zijn. Al binnen drie simpele stappen ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Door ons uitgebreide netwerk binnen de vervoersbranche ben je altijd verzekerd van kwaliteit. Op deze manier bespaar je al gauw 15-40% op de vervoerskosten. Service staat bij ons voorop en daarom krijg jij jouw eigen reisadviseur bij wie je terecht kunt voor support en advies. Ook niet onbelangrijk; de veiligheid van onze passagiers. Daarom werken we uitsluitend met busmaatschappijen die de vereiste keurmerken hebben.

   waarom bookabus
   Quotes

   Klantbeoordelingen

   We vinden de beste deals
   We vinden de beste deals

   Wij werken samen met meer dan 200 busbedrijven om ervoor te zorgen dat u de juiste bus tegen de beste prijs krijgt.

   Veiligheid en kwaliteit
   Veiligheid en kwaliteit

   Bij Bookabus hechten wij veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en daarom werken wij met gecertificeerde transportbedrijven die voldoen aan hoge veiligheidseisen.

   Persoonlijk advies
   Persoonlijk advies

   Wij zorgen ervoor dat alles is geregeld op de dag van uw reis.

   De grootste keuze aan bussen voor elk evenement en groep

   Wij werken samen met vele lokale busmaatschappijen in de regio Gent om het vervoer, dat past bij jouw wensen, te verzorgen.

   Touringcar

   Touringcar

   De grootste en meest voorkomende bus voor langere reizen. Deze bus heeft veel ruimte voor bagage, wat hem perfect maakt voor lange reizen naar het buitenland. De touringcar is perfect voor groepen van 30 tot 65 personen en zijn vaak uitgerust met TV's, koelkast en koffiebar, verstelbare stoelen en toilet.

   Zitplaatsen

   44 - 66

   Faciliteiten

   • Airco

    Airco

   • Audio

    Audio

   • Veiligheidsgordels

    Veiligheidsgordels

   • Koffiebar

    Koffiebar

   • Verstelbare stoelen

    Verstelbare stoelen

   • Microfoon

    Microfoon

   • Koelkast

    Koelkast

   • Catering mogelijk

    Catering mogelijk

   Offerte aanvragen voor Touringcar