1. Bus huren
  2. Succesverhalen
  3. Zomerkamp vervoer van 700 kinderen

Zomerkamp vervoer van 700 kinderen

We organiseerden het vervoer voor meer dan 700 schoolkinderen naar verschillende zomerkamp activiteiten

Kinderland Amstelveen

Kinderland Amstelveen is een zomerkamp in week 4 en 5 van de zomervakantie. Tijdens dit zomerkamp hebben wij ongeveer 130 vrijwilligers klaar staan om circa. 700 kinderen te entertainen en vermaken. Aan de hand van een op leeftijd afgestemd programma doen wij vele activiteiten. Denk hierbij aan zwemmen, knutselen, zandtekeningen, waterspelletjes op Kinderland zelf en daarnaast op externe locaties aan dingen zoals lasergamen, jumpen, kano varen, poldersporten, overnachting en nog veel meer. De laatste dag van Kinderland is de uitgaansdag voor alle groepen tot H, waarbij wij altijd naar een pretpark toe gaan.

zomerkamp
Quotes

"Tijdens dit zomerkamp hebben wij ongeveer 130 vrijwilligers klaar staan om circa. 700 kinderen te entertainen en vermaken"

Hoe heeft Bookabus geholpen?

Voor de activiteiten op de externe locaties moeten diverse bussen te pas komen. Voor de programma commissie is dit elk jaar weer een grote puzzel qua organisatie. Met alle diverse ritten lopen de kosten daarnaast flink op.

 De dienst van Bookabus heeft ons afgelopen zomer werk uit handen genomen. Naast de fantastische service lagen ook de busprijzen bij Bookabus aanzienlijk lager dan bij zelf benaderde busmaatschappijen. Het team vol specialisten dacht met ons mee en adviseerde ons bij het opstellen van het busschema.

Voordelen van Bookabus

  • Complexe transport project met meerdere bussen

  • Net even een stapje extra doen

  • Aanzienlijke prijsbesparing

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Lange-termijn partner

Quotes

"Naast de fantastische service lagen ook de busprijzen bij Bookabus aanzienlijk lager dan bij zelf benaderde busmaatschappijen"

almere bus

Hoe is het uiteindelijk verlopen?

Op het kamp zelf is ook alles goed verlopen en was er nauw contact met Bookabus. De kinderen hebben wederom een paar top weken gehad. En de verrassing van Bookabus om de kinderen met de spelersbus van Almere City naar Nemo Amsterdam te brengen, was voor hen kers op de taart.