Groepsvervoer begint met Bookabus

De juiste bus voor de beste prijs met geweldige service

Groepsvervoer is belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan het jaarlijkse bedrijfsuitje waar iedereen het al sinds vorig jaar over heeft of een schoolreisje waar tientallen kinderen al maanden naar uitkijken. Wij werken met meer dan 200 busbedrijven om ervoor te zorgen dat alles perfect is afgestemd voor uw groep of evenement. Geen gedoe, niet teveel moeite, gewoon de juiste bus voor de beste prijs.

Bespaar op uw groepsvervoer

Tegenwoordig kunnen we overal ter hele wereld gemakkelijk hotelprijzen vergelijken, maar om precies te weten wat een goede prijs is voor een busreis en welke busmaatschappijen consequent kwaliteit aanbieden is nog steeds moeilijk om te zien.

Via Bookabus kunt u gemakkelijk verschillende offertes van busbedrijven binnen en buiten de regio aanvragen. Omdat prijzen soms 40% kunnen verschillen, kunt u snel besparen op de kosten. Wij ervoor zorgen dat u de beste prijs krijgt.

Bespaar op uw groepsvervoer
Eigen account manager

Eigen account manager

Bij groepsvervoer kan er nog veel veranderen in bijvoorbeeld vertrektijd, passagiers, bestemmingslocaties etc.

Onze account manager zorgt ervoor dat uw reisschema correct wordt gecommuniceerd met de busbedrijven, dat u goede koersen van de beste busmaatschappijen ontvangt en dat alles op de dag zelf wordt geregeld.

Veilig en betrouwbaar vervoer

Bij Bookabus is veiligheid en betrouwbaarheid van ongelooflijk belangrijk. Daarom werken we alleen met busbedrijven die voldoen aan de veiligheidsnormen en consistent kwaliteitstransport leveren aan onze klanten.

  • Kwaliteit gegarandeerd: Wij werken alleen met busbedrijven die consequent onze klanten een reiservaring van hoge kwaliteit geven. Dat betekent een modern bus, een vriendelijke chauffeur en flexibiliteit van het boeken.

  • Nette chauffeur

  • Veiligheid boven alles: We werken met gecertificeerde busbedrijven die voldoen aan onze hoge eisen voor kwaliteit en veiligheid.

Veilig en betrouwbaar vervoer
Alle reizen op één plaats

Alle reizen op één plaats

Of u nu bij een reisbureau werkt of bij een school, bedrijf of vereniging, met Bookabus u krijgt een eigen systeem om gemakkelijk en zorgeloos het busvervoer van uw organisatie te beheren. Sommige organisaties bespare tot duizenden euro's per jaar.

Quotes

Klantbeoordelingen

Allerlei organisaties gebruiken Bookabus Zakelijk

Bedrijven
Bedrijven

Of het nu gaat om een ​​team evenement of het jaarlijkse uitje van het voltallige personeel, we zorgen altijd voor betrouwbaar vervoer.

Scholen
Scholen

U kunt ons ook tips vragen voor activiteiten voor schoolreisjes. Bijna overal kunnen wij korting op de toegangsprijzen verzorgen.

Touroperators
Touroperators

Bookabus kan helpen bij het maken van op maat gemaakte reisschema's en zelfs een lokale gids voor uw groep regelen.

Producties
Producties

Voor producties zoals de musical 'de Marathon' regelen wij het vervoer voor de cast naar theaters in het hele land.

Evenementorganisatoren
Evenementorganisatoren

Organiseer je een eigen evenement of namens een andere organisatie. We kunnen transport regelen van 20 tot 10.000 personen

Verenigingen
Verenigingen

Studenten-, sport- of vrijwilligersvereniging? U kunt Bookabus Zakelijk al gebruiken vanaf enkele reizen per jaar.

Wilt u meer informatie over Bookabus Zakelijk?

Wilt u meer weten over wat Bookabus voor uw organisatie kan betekenen of wilt u een demo van ons systeem? Vul hieronder uw contactgegevens in en een van onze accountmanagers neemt binnen één dag contact met u op.