1. Bus huren
 2. Gelegenheden
 3. Bus of touringcar huren voor een bruiloft

Bus of touringcar huren voor een bruiloft

Vind de juiste bus tegen de beste prijs voor elke bruiloft.

Van-adres en / of de stad
  Naar adres en / of stad
   wedding

   Bus huren voor bruiloft

   Op de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Geen zorgen over alle gasten maar volop genieten van het moment en elkaar. Bookabus heeft beschikking over een uitgebreid wagenpark waar voor ieder evenement passend vervoer te vinden is. Dus ook als je een bus wil huren voor jullie bruiloft om te zorgen dat alle gasten veilig en op tijd aankomen. Onze bussen worden altijd inclusief chauffeur verhuurd, dus zorgen over ‘wie er rijdt’ kun je thuis laten. Wil je dat jullie gasten tijdens de rit alvast wat te drinken -of iets te eten krijgen? Samen met jou persoonlijke reisadviseur valt het allemaal te overleggen en gaan wij voor jou op zoek naar de beste prijs.

   Waarom Bookabus?

   Wij zorgen ervoor dat het boeken van een geschikte bus geen tijdrovende taak hoeft te zijn. Vul je reisgegevens in op de site en wij zetten de offerte uit bij ons landelijk netwerk van busmaatschappijen. Deze kunnen bieden om jouw busreis te kunnen uitvoeren en binnen 1 werkdag ontvang je van ons vrijblijvende offerte met de beste prijs. Op deze manier bespaar je al gauw 15-40% op de vervoerskosten. Service staat bij ons voorop en daarom krijg jij jouw eigen reisadviseur bij welke je terecht kunt voor support en advies. Ook niet onbelangrijk; de veiligheid van onze passagiers. Daarom werken we uitsluitend met busmaatschappijen die de vereiste keurmerken hebben.
   Quotes

   Klantbeoordelingen

   We vinden de beste deals
   We vinden de beste deals

   Wij werken samen met meer dan 200 busbedrijven om ervoor te zorgen dat u de juiste bus tegen de beste prijs krijgt.

   Veiligheid en kwaliteit
   Veiligheid en kwaliteit

   Bij Bookabus hechten wij veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en daarom werken wij met gecertificeerde transportbedrijven die voldoen aan hoge veiligheidseisen.

   Persoonlijk advies
   Persoonlijk advies

   Wij zorgen ervoor dat alles is geregeld op de dag van uw reis.

   De grootste keuze aan bussen voor elk evenement en groep

   Elk budget, elke bestemming en elke groep - wij werken met honderden busmaatschappijen om het juiste vervoer te vinden voor iedere bruiloft.

   Touringcar

   Touringcar

   De grootste en meest voorkomende bus voor langere reizen. Deze bus heeft veel ruimte voor bagage, wat hem perfect maakt voor lange reizen naar het buitenland. De touringcar is perfect voor groepen van 30 tot 65 personen en zijn vaak uitgerust met TV's, koelkast en koffiebar, verstelbare stoelen en toilet.

   Zitplaatsen

   44 - 66

   Faciliteiten

   • Airco

    Airco

   • Audio

    Audio

   • Veiligheidsgordels

    Veiligheidsgordels

   • Koffiebar

    Koffiebar

   • Verstelbare stoelen

    Verstelbare stoelen

   • Microfoon

    Microfoon

   • Koelkast

    Koelkast

   • Catering mogelijk

    Catering mogelijk

   Offerte aanvragen voor Touringcar