1. Bus huren
 2. Locaties
 3. Bus of touringcar huren in Namen

Bus of touringcar huren in Namen

Vind de beste prijzen in de regio Namen

Van-adres en / of de stad
  Naar adres en / of stad

   Bus huren Namen

   Zin in een weekendje Namen? In deze pittoreske Waalse stad is vanalles te zien en te beleven. In de eerste plaats is Namen bekend voor zijn Citadel, een middeleeuws fort dat tot de grootste burchten van Europa behoort. Daarnaast vind je in Namen ook de Sint-Aubainkathedraal en het bijhorend Diocesaan Museum terug, dat tal van oude schatten en kunstwerken tentoonstelt. Verder heeft Namen ook een rijk cultureel leven, met ondermeer het Théatre Royal. In het stadscentrum kan je naar hartelust gaan shoppen, en in de winkelstraten vind je naast de grote kledingmerken ook heel wat unieke, eigenzinnige winkeltjes terug. Gelegen aan de rivieren Samber en Maas, en vlak aan de Belgische Ardennen, kan je je citytrip uitstekend combineren met een paar dagen in de prachtige omliggende natuur. Ga je met een grote groep? Neem een van onze dubbeldekkers. Ben je op stap met een paar vrienden? Stap op in een van onze taxibusjes. Het maakt niet uit met hoeveel je bent, wij zorgen dat je reis onderweg naar Namen aangenaam verloopt, en dat tegen een voordelige prijs.

   Waarom Bookabus?

   Wij zorgen ervoor dat het boeken van een geschikte bus geen tijdrovende taak hoeft te zijn. Al binnen drie simpele stappen ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Door ons uitgebreide netwerk binnen de vervoersbranche ben je altijd verzekerd van kwaliteit. Op deze manier bespaar je al gauw 15-40% op de vervoerskosten. Service staat bij ons voorop en daarom krijg jij jouw eigen reisadviseur bij wie je terecht kunt voor support en advies. Ook niet onbelangrijk; de veiligheid van onze passagiers. Daarom werken we uitsluitend met busmaatschappijen die de vereiste keurmerken hebben.

   waarom bookabus
   Quotes

   Klantbeoordelingen

   We vinden de beste deals
   We vinden de beste deals

   Wij werken samen met meer dan 200 busbedrijven om ervoor te zorgen dat u de juiste bus tegen de beste prijs krijgt.

   Veiligheid en kwaliteit
   Veiligheid en kwaliteit

   Bij Bookabus hechten wij veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en daarom werken wij met gecertificeerde transportbedrijven die voldoen aan hoge veiligheidseisen.

   Persoonlijk advies
   Persoonlijk advies

   Wij zorgen ervoor dat alles is geregeld op de dag van uw reis.

   De grootste keuze aan bussen voor elk evenement en groep

   Wij werken samen met vele lokale busmaatschappijen in de regio Namen om het vervoer, dat past bij jouw wensen, te verzorgen.

   Touringcar

   Touringcar

   De grootste en meest voorkomende bus voor langere reizen. Deze bus heeft veel ruimte voor bagage, wat hem perfect maakt voor lange reizen naar het buitenland. De touringcar is perfect voor groepen van 30 tot 65 personen en zijn vaak uitgerust met TV's, koelkast en koffiebar, verstelbare stoelen en toilet.

   Zitplaatsen

   44 - 66

   Faciliteiten

   • Airco

    Airco

   • Audio

    Audio

   • Veiligheidsgordels

    Veiligheidsgordels

   • Koffiebar

    Koffiebar

   • Verstelbare stoelen

    Verstelbare stoelen

   • Microfoon

    Microfoon

   • Koelkast

    Koelkast

   • Catering mogelijk

    Catering mogelijk

   Offerte aanvragen voor Touringcar