1. Bus huren
 2. Locaties
 3. Bus of touringcar huren in Rotterdam

Bus of touringcar huren in Rotterdam

Vind de beste prijzen in de regio Rotterdam

Van-adres en / of de stad
  Naar adres en / of stad

   Bus huren Rotterdam

   De laatste jaren ondergaat Charleroi een ware toeristische revival. Omdat de stad vroeger het hart van de Belgische industrie en mijnbouw was, vind je er de dag van vandaag dan ook veel toeristische attracties terug die met die periode te maken hebben, zoals het Industriemuseum. De stad ademt daarnaast ook geschiedenis uit eerdere periodes uit. Zo kent de stad een architecturale rijkdom met tal van Art Deco en Art Nouveau-gebouwen, en vind je in het Belfort en het stadhuis ook de middeleeuwen terug. Vergeet zeker geen kijkje te nemen in het internationaal gerenommeerde Museum van de Fotografie. Of stap in het rijke nachtleven van de stad en leer de Carolo’s, zoals de inwoners van Charleroi zichzelf wel eens noemen, wat beter kennen. Heb je een reisje naar Charleroi gepland? Bookabus voorziet tal van mogelijkheden om je er naartoe te brengen. Onze chauffeur brengt je met de dubbeldekker, een touringbus of een taxibusje. Heeft u bijzondere behoeften? Wij hebben ook rolstoelbusjes ter beschikking voor wie niet goed te been is. In ieder geval zorgen wij ervoor dat u tegen voordelige prijzen comfortabel vervoer heeft. Daarnaast helpen onze reisadviseurs u ook om er een onvergetelijk bezoek van te maken.

   Waarom Bookabus?

   Wij zorgen ervoor dat het boeken van een geschikte bus geen tijdrovende taak hoeft te zijn. Al binnen drie simpele stappen ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Door ons uitgebreide netwerk binnen de vervoersbranche ben je altijd verzekerd van kwaliteit. Op deze manier bespaar je al gauw 15-40% op de vervoerskosten. Service staat bij ons voorop en daarom krijg jij jouw eigen reisadviseur bij wie je terecht kunt voor support en advies. Ook niet onbelangrijk; de veiligheid van onze passagiers. Daarom werken we uitsluitend met busmaatschappijen die de vereiste keurmerken hebben.

   waarom bookabus
   Quotes

   Klantbeoordelingen

   We vinden de beste deals
   We vinden de beste deals

   Wij werken samen met meer dan 200 busbedrijven om ervoor te zorgen dat u de juiste bus tegen de beste prijs krijgt.

   Veiligheid en kwaliteit
   Veiligheid en kwaliteit

   Bij Bookabus hechten wij veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en daarom werken wij met gecertificeerde transportbedrijven die voldoen aan hoge veiligheidseisen.

   Persoonlijk advies
   Persoonlijk advies

   Wij zorgen ervoor dat alles is geregeld op de dag van uw reis.

   De grootste keuze aan bussen voor elk evenement en groep

   Wij werken samen met vele lokale busmaatschappijen in de regio Rotterdam om het vervoer, dat past bij jouw wensen, te verzorgen.

   Touringcar

   Touringcar

   De grootste en meest voorkomende bus voor langere reizen. Deze bus heeft veel ruimte voor bagage, wat hem perfect maakt voor lange reizen naar het buitenland. De touringcar is perfect voor groepen van 30 tot 65 personen en zijn vaak uitgerust met TV's, koelkast en koffiebar, verstelbare stoelen en toilet.

   Zitplaatsen

   44 - 66

   Faciliteiten

   • Airco

    Airco

   • Audio

    Audio

   • Veiligheidsgordels

    Veiligheidsgordels

   • Koffiebar

    Koffiebar

   • Verstelbare stoelen

    Verstelbare stoelen

   • Microfoon

    Microfoon

   • Koelkast

    Koelkast

   • Catering mogelijk

    Catering mogelijk

   Offerte aanvragen voor Touringcar