1. Bus huren
 2. Wagenpark
 3. Midibus huren voor groepen tot 35 personen?

Midibus huren voor groepen tot 35 personen?

Vind via Bookabus de beste prijzen in de regio

Van-adres en / of de stad
  Naar adres en / of stad
   midibus huren

   Midibus huren

   Zoek je busvervoer voor een groep tot 35 personen dan is een mini-touringcar de perfecte bus. Doordat dit type bus net iets kleiner dan een normale touringcar zit je met een midden-grote groep wat knusser wat tevens sfeer verhogend kan werken voor jullie busreis. Mini-touringcars hebben dezelfde faciliteiten als een normale touringcar alleen hebben niet alle mini-touringcars een toilet aan boord. Voor langere reizen worden daardoor vaker standaard touringcars ingezet.

   Waarom Bookabus?

   Wij zorgen ervoor dat het boeken van een geschikte bus geen tijdrovende taak hoeft te zijn. Al binnen drie simpele stappen ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Op deze manier bespaar je al gauw 15-40% op de vervoerskosten. Service staat bij ons voorop en daarom krijg jij jouw eigen reisadviseur bij wie je terecht kunt voor support en advies. Ook niet onbelangrijk; de veiligheid van onze passagiers. Daarom werken we uitsluitend met busmaatschappijen die de vereiste keurmerken hebben.

   waarom Bookabus
   Midibus

   Midibus

   Veel gebruikt voor schoolreisjes, rondleidingen of professionele uitstapjes. In principe een kleinere versie van de standaard touringcar, maar is meer flexibel en kan daarom makkelijker komen op locaties waar veel smallere wegen zijn. Meestal inclusief tv, koelkast, verstelbare stoelen enzovoort.

   Zitplaatsen

   27 - 35

   Faciliteiten

   • Airco

    Airco

   • Audio

    Audio

   • Veiligheidsgordels

    Veiligheidsgordels

   • Microfoon

    Microfoon

   • Koelkast

    Koelkast

   • Catering mogelijk

    Catering mogelijk

   • Pendeldienst

    Pendeldienst

   Offerte aanvragen voor Midibus