1. Bus huren
 2. Locaties
 3. Bus of touringcar huren in Antwerpen

Bus of touringcar huren in Antwerpen

Vind de beste prijzen in de regio Antwerpen

Van-adres en / of de stad
  Naar adres en / of stad

   Bus huren Antwerpen

   Als je zin hebt om Antwerpen te bezoeken dan kunnen wij je absoluut geen ongelijk geven. De grootste stad van België heeft dan ook zoveel te bieden. Ga een dagje shoppen op de Meir en ga daarna iets drinken in een van de vele hippe bars die de stad heeft. Of bezoek een van de vele Antwerpse musea, zoals het Modemuseum of het Museum aan de Stroom. Daarna kan je iets lekkers gaan eten in een van de vele Antwerpse toprestaurants. Heb je zin om in Antwerpen een concert bij te wonen? In het Sportpaleis komen de grootste artiesten van over de hele wereld langs om je een onvergetelijke avond te bezorgen. Als een van de grootste havens van Europa is Antwerpen ook een kruispunt van culturen. Vlakbij het prachtige station Antwerpen-Centraal vind je de joodse diamantwijk, waar je ook het Diamantmuseum terugvindt. Aan de andere kant van het station vind je de Chinese wijk, waar Oost en West elkaar ontmoeten. Dierenliefhebber? Een bezoek aan de Zoo van Antwerpen is ook altijd aan te raden. Bookabus zorgt dat je makkelijk in Antwerpen raakt. Of je nou met een kleine of een grote groep gaat, wij zorgen ervoor dat je vervoer heen en terug zorgeloos geregeld is.

   Waarom Bookabus?

   Wij zorgen ervoor dat het boeken van een geschikte bus geen tijdrovende taak hoeft te zijn. Al binnen drie simpele stappen ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Door ons uitgebreide netwerk binnen de vervoersbranche ben je altijd verzekerd van kwaliteit. Op deze manier bespaar je al gauw 15-40% op de vervoerskosten. Service staat bij ons voorop en daarom krijg jij jouw eigen reisadviseur bij wie je terecht kunt voor support en advies. Ook niet onbelangrijk; de veiligheid van onze passagiers. Daarom werken we uitsluitend met busmaatschappijen die de vereiste keurmerken hebben.

   waarom bookabus
   Quotes

   Klantbeoordelingen

   We vinden de beste deals
   We vinden de beste deals

   Wij werken samen met meer dan 200 busbedrijven om ervoor te zorgen dat u de juiste bus tegen de beste prijs krijgt.

   Veiligheid en kwaliteit
   Veiligheid en kwaliteit

   Bij Bookabus hechten wij veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en daarom werken wij met gecertificeerde transportbedrijven die voldoen aan hoge veiligheidseisen.

   Persoonlijk advies
   Persoonlijk advies

   Wij zorgen ervoor dat alles is geregeld op de dag van uw reis.

   De grootste keuze aan bussen voor elk evenement en groep

   Wij werken samen met vele lokale busmaatschappijen in de regio Antwerpen om het vervoer, dat past bij jouw wensen, te verzorgen.

   Touringcar

   Touringcar

   De grootste en meest voorkomende bus voor langere reizen. Deze bus heeft veel ruimte voor bagage, wat hem perfect maakt voor lange reizen naar het buitenland. De touringcar is perfect voor groepen van 30 tot 65 personen en zijn vaak uitgerust met TV's, koelkast en koffiebar, verstelbare stoelen en toilet.

   Zitplaatsen

   44 - 66

   Faciliteiten

   • Airco

    Airco

   • Audio

    Audio

   • Veiligheidsgordels

    Veiligheidsgordels

   • Koffiebar

    Koffiebar

   • Verstelbare stoelen

    Verstelbare stoelen

   • Microfoon

    Microfoon

   • Koelkast

    Koelkast

   • Catering mogelijk

    Catering mogelijk

   Offerte aanvragen voor Touringcar