1. Bus huren
 2. Locaties
 3. Bus of touringcar huren in Leuven

Bus of touringcar huren in Leuven

Vind de beste prijzen in de regio Leuven

Van-adres en / of de stad
  Naar adres en / of stad

   Bus huren Leuven

   Leuven staat in eerste instantie bekend als dé universiteitsstad van België. De Universiteit van Leuven werd gesticht in 1425 en is daarmee ook een van de oudste van Europa. Buiten het alomtegenwoordige studentenleven is er echter ook voor buitenstaanders ook heel wat te zien en beleven in Leuven. Zo kan je er de prachtige Universiteitsbibliotheek gaan bezoeken op het Ladeuzeplein, of rondwandelen in het mooie, rustige Groot Begijnhof. Op de Grote Markt vind je de imposante Sint-Pieterskerk en het Stadhuis terug. Verder kan je in het Museum M een indrukwekkende mengeling van oude en hedendaagse kunst bezichtigen. Daarnaast staat Leuven, waar ook de brouwerij van Stella Artois is gevestigd, bekend als de bierhoofdstad van België, en volgens sommigen zelfs van de hele wereld. Heb je geen zin om de brouwerij te gaan bekijken en wil je gewoon een lekker glas goudgeel nat consumeren? Dan kan je ook gewoon een van de vele leuke cafeetjes op de Grote Markt bezoeken, een plek die ook wel bekend staat als ‘de langste toog van Europa’. Leuven is een stad die in de eerste plaats vooral gezelligheid uitstraalt. Wij van Bookabus zijn daar helemaal voor te vinden en we willen je er dan ook heel erg graag naartoe brengen met een van onze vele bussen.

   Waarom Bookabus?

   Wij zorgen ervoor dat het boeken van een geschikte bus geen tijdrovende taak hoeft te zijn. Al binnen drie simpele stappen ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Door ons uitgebreide netwerk binnen de vervoersbranche ben je altijd verzekerd van kwaliteit. Op deze manier bespaar je al gauw 15-40% op de vervoerskosten. Service staat bij ons voorop en daarom krijg jij jouw eigen reisadviseur bij wie je terecht kunt voor support en advies. Ook niet onbelangrijk; de veiligheid van onze passagiers. Daarom werken we uitsluitend met busmaatschappijen die de vereiste keurmerken hebben.

   waarom bookabus
   Quotes

   Klantbeoordelingen

   We vinden de beste deals
   We vinden de beste deals

   Wij werken samen met meer dan 200 busbedrijven om ervoor te zorgen dat u de juiste bus tegen de beste prijs krijgt.

   Veiligheid en kwaliteit
   Veiligheid en kwaliteit

   Bij Bookabus hechten wij veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en daarom werken wij met gecertificeerde transportbedrijven die voldoen aan hoge veiligheidseisen.

   Persoonlijk advies
   Persoonlijk advies

   Wij zorgen ervoor dat alles is geregeld op de dag van uw reis.

   De grootste keuze aan bussen voor elk evenement en groep

   Wij werken samen met vele lokale busmaatschappijen in de regio Leuven om het vervoer, dat past bij jouw wensen, te verzorgen.

   Touringcar

   Touringcar

   De grootste en meest voorkomende bus voor langere reizen. Deze bus heeft veel ruimte voor bagage, wat hem perfect maakt voor lange reizen naar het buitenland. De touringcar is perfect voor groepen van 30 tot 65 personen en zijn vaak uitgerust met TV's, koelkast en koffiebar, verstelbare stoelen en toilet.

   Zitplaatsen

   44 - 66

   Faciliteiten

   • Airco

    Airco

   • Audio

    Audio

   • Veiligheidsgordels

    Veiligheidsgordels

   • Koffiebar

    Koffiebar

   • Verstelbare stoelen

    Verstelbare stoelen

   • Microfoon

    Microfoon

   • Koelkast

    Koelkast

   • Catering mogelijk

    Catering mogelijk

   Offerte aanvragen voor Touringcar