1. Bus huren
 2. Wagenpark
 3. Dubbeldekker huren

Dubbeldekker huren

Vind de juiste dubbeldekker voor de beste prijs.

Van-adres en / of de stad
  Naar adres en / of stad
   dubbeldekker bus

   Dubbeldekker huren

   Wanneer je met een grote groep een dagtrip naar een pretpark -of een paar daagse reis wil maken, bijvoorbeeld voor een schoolreisje, concert of ander groot evenement, is de goedkoopste en de milieuvriendelijkste manier om dit te doen door een dubbeldekker bus te huren. Onze dubbeldekkers worden verhuurd inclusief chauffeur. Niet alleen voldoen al onze chauffeurs aan de juiste kwaliteit -en veiligheidseisen, zij weten hoe ze van iedere reis een feest moeten maken. Wil je tijdens de reis alvast genieten van een hapje en een drankje? Ook dat is mogelijk. Wanneer je in de reservering duidelijk aangeeft wat je precies voor ogen hebt, gaat jouw persoonlijke reisadviseur op zoek naar de juiste vervoerder. Dubbeldekkers zijn uitgerust met 65 tot 90 stoelen. Is het gezelschap groter dan 90 personen? Ook dat is mogelijk, want met hetzelfde gemak kunnen er meerdere bussen tegelijkertijd ingezet worden.

   Waarom Bookabus?

   Wij zorgen ervoor dat het boeken van een geschikte bus geen tijdrovende taak hoeft te zijn. Vul je reisgegevens in op de site en wij zetten de offerte uit bij ons landelijk netwerk van busmaatschappijen. Deze kunnen bieden om jouw busreis te kunnen uitvoeren en binnen 1 werkdag ontvang je van ons vrijblijvende offerte met de beste prijs. Op deze manier bespaar je al gauw 15-40% op de vervoerskosten. Service staat bij ons voorop en daarom krijg jij jouw eigen reisadviseur bij welke je terecht kunt voor support en advies. Ook niet onbelangrijk; de veiligheid van onze passagiers. Daarom werken we uitsluitend met busmaatschappijen die de vereiste keurmerken hebben.

   waarom Bookabus
   Dubbeldekker

   Dubbeldekker

   De dubbeldekker heeft een boven en onderverdieping en kan tot 90 passagiers vervoeren. Deze bussen komen niet overal evenveel voor maar zijn uiterst nuttig om grote groepen tegelijk te vervoeren. Bijvoorbeeld schoolreisjes of evenementen met veel mensen.

   Zitplaatsen

   70 - 90

   Faciliteiten

   • Airco

    Airco

   • Audio / TV

    Audio / TV

   • Veiligheidsgordels

    Veiligheidsgordels

   • Koffiebar

    Koffiebar

   • Verstelbare stoelen

    Verstelbare stoelen

   • Microfoon

    Microfoon

   • Koelkast

    Koelkast

   • Catering mogelijk

    Catering mogelijk

   Offerte aanvragen voor Dubbeldekker