1. Bus huren
 2. Locaties
 3. Bus of touringcar huren in Brussel

Bus of touringcar huren in Brussel

Vind de beste prijzen in de regio Brussel

Van-adres en / of de stad
  Naar adres en / of stad

   Bus huren Brussel

   Brussel, een bruisende stad die zowel grote monumenten zoals het Atomium, als kleinere zoals Manneken Pis herbergt. Als centrum van Europa vind je in Brussel heel de wereld terug, maar daarnaast heeft Brussel ook een bijzondere eigenheid. In Brussel kan je het Koninklijk Paleis aanschouwen, naar de opera gaan in de Koninklijke Muntschouwburg of het Paleis der Schone Kunsten bezoeken om de mooiste kunstwerken uit de geschiedenis te bekijken. Zin in een concertje? Spring eens binnen in de Ancienne Belgique. Daarnaast is Brussel ook gewoon een heel leuke en moderne stad met een kosmopolitische uitstraling en een ruim aanbod aan culturele en uitgaansmogelijkheden, waar wereldburgers zich helemaal thuisvoelen. Zin om Brussel eens van dichtbij te verkennen? Bookabus voorziet het juiste vervoer voor jou. Wij brengen je heen en terug, en onze adviseurs helpen je om een leuke uitstap te maken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over waar je gaat parkeren.

   Waarom Bookabus?

   Wij zorgen ervoor dat het boeken van een geschikte bus geen tijdrovende taak hoeft te zijn. Al binnen drie simpele stappen ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Door ons uitgebreide netwerk binnen de vervoersbranche ben je altijd verzekerd van kwaliteit. Op deze manier bespaar je al gauw 15-40% op de vervoerskosten. Service staat bij ons voorop en daarom krijg jij jouw eigen reisadviseur bij wie je terecht kunt voor support en advies. Ook niet onbelangrijk; de veiligheid van onze passagiers. Daarom werken we uitsluitend met busmaatschappijen die de vereiste keurmerken hebben.

   waarom bookabus
   Quotes

   Klantbeoordelingen

   We vinden de beste deals
   We vinden de beste deals

   Wij werken samen met meer dan 200 busbedrijven om ervoor te zorgen dat u de juiste bus tegen de beste prijs krijgt.

   Veiligheid en kwaliteit
   Veiligheid en kwaliteit

   Bij Bookabus hechten wij veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en daarom werken wij met gecertificeerde transportbedrijven die voldoen aan hoge veiligheidseisen.

   Persoonlijk advies
   Persoonlijk advies

   Wij zorgen ervoor dat alles is geregeld op de dag van uw reis.

   De grootste keuze aan bussen voor elk evenement en groep

   Wij werken samen met vele lokale busmaatschappijen in de regio Brussel om het vervoer, dat past bij jouw wensen, te verzorgen.

   Touringcar

   Touringcar

   De grootste en meest voorkomende bus voor langere reizen. Deze bus heeft veel ruimte voor bagage, wat hem perfect maakt voor lange reizen naar het buitenland. De touringcar is perfect voor groepen van 30 tot 65 personen en zijn vaak uitgerust met TV's, koelkast en koffiebar, verstelbare stoelen en toilet.

   Zitplaatsen

   44 - 66

   Faciliteiten

   • Airco

    Airco

   • Audio

    Audio

   • Veiligheidsgordels

    Veiligheidsgordels

   • Koffiebar

    Koffiebar

   • Verstelbare stoelen

    Verstelbare stoelen

   • Microfoon

    Microfoon

   • Koelkast

    Koelkast

   • Catering mogelijk

    Catering mogelijk

   Offerte aanvragen voor Touringcar