1. Bus huren
 2. Wagenpark
 3. Minibus huren tot 20 personen?

Minibus huren tot 20 personen?

Vind de beste prijs voor alle typen minibussen

Van-adres en / of de stad
  Naar adres en / of stad
   Minibus

   Minibus huren

   Wanneer je gezelschap te klein is voor een touringcar, maar groter dan 8 personen, zijn onze minibussen de perfecte uitkomst. Denk bijvoorbeeld aan een gezelschap voor een trouwerij, als pendelvervoer voor een beurs of een met een grote vriendengroep op vakantie. Qua comfort heeft de minibus alles weg van een touringcar, maar dan een formaat kleiner, max 21 personen, en zonder toilet. Nog een voordeel van het reizen met een minibus; het is voordeliger dan losse auto’s die naar dezelfde bestemming reizen en gezelliger ook! Onze chauffeurs zorgen ervoor dat aan sfeer onderweg niet ontbreekt!

   Waarom Bookabus

   Wij zorgen ervoor dat het boeken van een geschikte bus geen tijdrovende taak hoeft te zijn. Al binnen drie simpele stappen ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Op deze manier bespaar je al gauw 15-40% op de vervoerskosten. Service staat bij ons voorop en daarom krijg jij jouw eigen reisadviseur bij wie je terecht kunt voor support en advies. Ook niet onbelangrijk; de veiligheid van onze passagiers. Daarom werken we uitsluitend met busmaatschappijen die de vereiste keurmerken hebben.

   minibus met chauffeur
   Minibus

   Minibus

   Iets groter dan een taxibusje wat het perfect maakt voor groepen tot 20 passagiers. De kwaliteit kan variëren van eenvoudig tot luxueus, afhankelijk van uw wensen. Minibusjes worden meestal gebruikt voor kortere afstanden omdat ze beperkte bagageruimte en geen toilet hebben.

   Zitplaatsen

   15 - 20

   Faciliteiten

   • Airco

    Airco

   • Audio

    Audio

   • Veiligheidsgordels

    Veiligheidsgordels

   • Microfoon

    Microfoon

   • Koelkast

    Koelkast

   • Catering mogelijk

    Catering mogelijk

   • Pendeldienst

    Pendeldienst

   Offerte aanvragen voor Minibus