1. Bus huren
 2. Wagenpark
 3. Taxibus nodig voor vervoer tot 8 personen?

Taxibus nodig voor vervoer tot 8 personen?

Vind de beste prijs via Bookabus.nl

Van: adres en/of stadVan: adres en/of stad
   Bijvoorbeeld: Zijn er extra opstap- en uitstapplaatsen? Zijn er specifieke wensen met betrekking tot bagage, catering, rolstoelvoorzieningen of overige faciliteiten aan boord?
   Voeg extra informatie of speciale wensen toe

   Krijg een vrijblijvende offerte

   Taxibus

   Taxibus huren

   Reis je met een kleiner gezelschap tot en met 8 personen? Dan zijn onze taxibusje hier uitermate geschikt voor. Door onze flexibele ophaal en- retourtijden kunnen wij er op elk gewenst moment voor zorgen dat jullie tijdig op de bestemming aan komen. Ook goed om te weten; Alle prijzen zijn volledig inclusief BTW, benzine, chauffeur, de bus zelf, eventuele parkeerkosten of tolkosten. Je weet dus altijd exact wat de kosten zijn die je kunt verwachten.

   Personenbus

   Heb jij binnenkort een feest, evenement of een afspraak en wil je graag met z’n allen tegelijkertijd vervoerd worden en in stijl arriveren? Bookabus kan je hierbij helpen! Door ons uitgebreide netwerk in de vervoersbranche vinden wij voor elk gewenst type budget passend vervoer met chauffeur. Onderweg kun je genieten van een onbezorgde reis terwijl jouw persoonlijke reisadviseur ervoor zorgt dat alles naar tevredenheid verloopt. Extra wensen voor onderweg? Laat het ons dan weten! Er is eindeloos veel mogelijk.

   personenbus
   Taxibus

   Taxibus

   Taxi busjes worden ingezet voor kleine groepen tot 8 personen voor eenvoudige transfers zoals van en naar een hotel-of treinstation. We kunnen gemakkelijk verschillende taxibusjes op hetzelfde moment inzetten als uw groep naar verschillende locaties gaat. Ze zijn uitgerust met AC, gordels en radio.

   Zitplaatsen

   8

   Faciliteiten

   • Airco

    Airco

   • Audio

    Audio

   • Veiligheidsgordels

    Veiligheidsgordels

   • Navigatie

    Navigatie

   • Luxe stoelen

    Luxe stoelen

   • Pendeldienst

    Pendeldienst

   Offerte aanvragen voor Taxibus