1. Bus huren
 2. Gelegenheden
 3. Bus huren voor festival of concert

Bus huren voor festival of concert

Vind de beste prijzen voor vervoer naar elk concert of festival

Van-adres en / of de stad
  Naar adres en / of stad
   concert

   Bus huren voor concert

   Wanneer je met een groep, groot of klein, een festival of concert in bijvoorbeeld; het Gelredome, Ziggodome of de Amsterdam Arena gaat bezoeken, kan het fijn zijn om je heen- en terug te laten rijden. Het is vaak lastig parkeren en ontzettend druk, niet fijn als je eerst een uur in de file staat voordat het feest kan beginnen toch? Daarom zou Bookabus een uitkomst voor jullie kunnen zijn! Geen zorgen over wie de BOB is, geen zorgen over het vinden van een parkeerplek en verzekerd van een enthousiaste chauffeur die zorgt dat jullie overal veilig aankomen. De route die de bus aflegt kan in overleg. Wil iedereen op een eigen locatie opgehaald worden of gebeurt dit vanaf een locatie? Het is geheel aan jullie!

   Evenementenvervoer

   Wanneer het evenement zich niet op loopafstand bevindt van de parkeergelegenheid zou je kunnen kiezen voor pendelvervoer. Helemaal wanneer het regent, wat nog wel eens gebeurd in Nederland, is het fijn voor gasten als zij zich makkelijk, veilig en snel naar het evenement kunnen laten pendelen. Als organisator heb je natuurlijk al genoeg om aan denken en regelen. Daarom zorgt bij Bookabus jouw reisadviseur ervoor dat het vervoer tot in de puntjes geregeld is. Kan je die vast afvinken op je checklist!
   Quotes

   Klantbeoordelingen

   We vinden de beste deals
   We vinden de beste deals

   Wij werken samen met meer dan 200 busbedrijven om ervoor te zorgen dat u de juiste bus tegen de beste prijs krijgt.

   Veiligheid en kwaliteit
   Veiligheid en kwaliteit

   Bij Bookabus hechten wij veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en daarom werken wij met gecertificeerde transportbedrijven die voldoen aan hoge veiligheidseisen.

   Persoonlijk advies
   Persoonlijk advies

   Wij zorgen ervoor dat alles is geregeld op de dag van uw reis.

   De grootste keuze aan bussen voor elk evenement en groep

   Elk budget, elke bestemming en elke groep - wij werken met honderden busmaatschappijen om het juiste vervoer te vinden voor ieder evenement zoals concerten en festivals.

   Touringcar

   Touringcar

   De grootste en meest voorkomende bus voor langere reizen. Deze bus heeft veel ruimte voor bagage, wat hem perfect maakt voor lange reizen naar het buitenland. De touringcar is perfect voor groepen van 30 tot 65 personen en zijn vaak uitgerust met TV's, koelkast en koffiebar, verstelbare stoelen en toilet.

   Zitplaatsen

   44 - 66

   Faciliteiten

   • Airco

    Airco

   • Audio

    Audio

   • Veiligheidsgordels

    Veiligheidsgordels

   • Koffiebar

    Koffiebar

   • Verstelbare stoelen

    Verstelbare stoelen

   • Microfoon

    Microfoon

   • Koelkast

    Koelkast

   • Catering mogelijk

    Catering mogelijk

   Offerte aanvragen voor Touringcar