1. Bus huren
 2. Locaties
 3. Bus of touringcar huren in Luik

Bus of touringcar huren in Luik

Vind de beste prijzen in de regio Luik

Van-adres en / of de stad
  Naar adres en / of stad

   Bus huren Luik

   Luik heeft als bijnaam ‘de Vurige Stede’, en die naam heeft ze zeker niet gestolen. Deze stad bruist van het leven. In het Museum Grand Curtius kan je 7000 jaar kunst en geschiedenis komen bewonderen. Ook in de stad zelf word je omringd door geschiedenis en architectuur. De stad heeft ook tal van theaters en concertzalen waar cultuur- en muziekliefhebbers hun gading zeker kunnen terugvinden. Als je Luik ook eens vanuit een ander standpunt wil bekijken, neem dan een tochtje met de boot op de Maas, doorheen de stad. Op zondag kan je ook naar de Marché La Batte, een markt langs de rivier met wel 500 kraampjes, waar je echt vanalles terugvindt. Terwijl je langs de marktkraampjes wandelt kan je ook even iets gaan drinken op een van de nabijgelegen terrasjes. Na een dagje uit kan je dan het Luikse nachtleven gaan verkennen. Op de Place du Marché vind je tal van toffe kroegen terug. Of ga iets lekkers eten in een van de vele toprestaurants die de stad rijk is. Als je zin hebt gekregen om Luik te gaan verkennen, boek dan zeker een van onze bussen. Onze chauffeur brengt je er veilig en wel naartoe. Jij hoeft geen parking te zoeken, maar kan gewoon direct gaan inchecken in je hotel of de stad intrekken. Tip: vergeet ook zeker geen heerlijke Luikse wafel te eten als je in de buurt bent.

   Waarom Bookabus?

   Wij zorgen ervoor dat het boeken van een geschikte bus geen tijdrovende taak hoeft te zijn. Al binnen drie simpele stappen ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Door ons uitgebreide netwerk binnen de vervoersbranche ben je altijd verzekerd van kwaliteit. Op deze manier bespaar je al gauw 15-40% op de vervoerskosten. Service staat bij ons voorop en daarom krijg jij jouw eigen reisadviseur bij wie je terecht kunt voor support en advies. Ook niet onbelangrijk; de veiligheid van onze passagiers. Daarom werken we uitsluitend met busmaatschappijen die de vereiste keurmerken hebben.

   waarom bookabus
   Quotes

   Klantbeoordelingen

   We vinden de beste deals
   We vinden de beste deals

   Wij werken samen met meer dan 200 busbedrijven om ervoor te zorgen dat u de juiste bus tegen de beste prijs krijgt.

   Veiligheid en kwaliteit
   Veiligheid en kwaliteit

   Bij Bookabus hechten wij veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en daarom werken wij met gecertificeerde transportbedrijven die voldoen aan hoge veiligheidseisen.

   Persoonlijk advies
   Persoonlijk advies

   Wij zorgen ervoor dat alles is geregeld op de dag van uw reis.

   De grootste keuze aan bussen voor elk evenement en groep

   Wij werken samen met vele lokale busmaatschappijen in de regio Luik om het vervoer, dat past bij jouw wensen, te verzorgen.

   Touringcar

   Touringcar

   De grootste en meest voorkomende bus voor langere reizen. Deze bus heeft veel ruimte voor bagage, wat hem perfect maakt voor lange reizen naar het buitenland. De touringcar is perfect voor groepen van 30 tot 65 personen en zijn vaak uitgerust met TV's, koelkast en koffiebar, verstelbare stoelen en toilet.

   Zitplaatsen

   44 - 66

   Faciliteiten

   • Airco

    Airco

   • Audio

    Audio

   • Veiligheidsgordels

    Veiligheidsgordels

   • Koffiebar

    Koffiebar

   • Verstelbare stoelen

    Verstelbare stoelen

   • Microfoon

    Microfoon

   • Koelkast

    Koelkast

   • Catering mogelijk

    Catering mogelijk

   Offerte aanvragen voor Touringcar