1. Bus huren
 2. Gelegenheden
 3. Bus of touringcar huren voor vakantie

Bus of touringcar huren voor vakantie

Vind de juiste bus voor jullie vakantie tegen de beste prijs

Van-adres en / of de stad
  Naar adres en / of stad
   vakantie

   Bus huren voor vakantie

   Bij Bookabus kun je voor iedere vakantie geschikt vervoer huren. Zo hebben wij bijvoorbeeld beschikking over 9,10 en- 12 personenbusjes, minibussen of touringcars. Zo is er er voor ieder gezelschap passend vervoer en heb je de keuze om je te laten rijden door een ervaren chauffeur. Wij noemen dat; zorgeloos op weg! Op die manier kun je al het ongemak, dat zich bijvoorbeeld voordoet wanneer je met het openbaar vervoer reist, achterwege laten. Wist je trouwens dat een bus huren voor een gezelschap vaak goedkoper is dan met meerdere auto’s naar dezelfde bestemming te rijden? Het is dus niet alleen goedkoper, maar ook nog milieuvriendelijker!

   Bus huren voor wintersport

   Zie jij jezelf binnenkort alweer op de piste staan, maar weet je nog niet helemaal hoe je er gaat komen? Of ben je met een grote groep, maar te weinig auto’s? Daar kunnen wij jou bij helpen! Droom maar vast weg bij het idee van besneeuwde bergen, mooie afdalingen en après ski, want met Bookabus ben je al een stapje dichterbij. Het enige wat jij hoeft te doen is ons te laten weten wat de wensen zijn. Met hoeveel personen jullie zijn, wat er eventueel onderweg extra nodig is of in wat voor type bus jullie het liefste in vervoerd worden. Dan kunnen wij aan de slag om, voor de beste prijs en kwaliteit, vervoer te organiseren.
   Quotes

   Klantbeoordelingen

   We vinden de beste deals
   We vinden de beste deals

   Wij werken samen met meer dan 200 busbedrijven om ervoor te zorgen dat u de juiste bus tegen de beste prijs krijgt.

   Veiligheid en kwaliteit
   Veiligheid en kwaliteit

   Bij Bookabus hechten wij veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en daarom werken wij met gecertificeerde transportbedrijven die voldoen aan hoge veiligheidseisen.

   Persoonlijk advies
   Persoonlijk advies

   Wij zorgen ervoor dat alles is geregeld op de dag van uw reis.

   De grootste keuze aan bussen voor elk evenement en groep

   Elk budget, elke bestemming en elke groep - wij werken met honderden busmaatschappijen om het juiste vervoer te vinden voor elke vakantie.

   Touringcar

   Touringcar

   De grootste en meest voorkomende bus voor langere reizen. Deze bus heeft veel ruimte voor bagage, wat hem perfect maakt voor lange reizen naar het buitenland. De touringcar is perfect voor groepen van 30 tot 65 personen en zijn vaak uitgerust met TV's, koelkast en koffiebar, verstelbare stoelen en toilet.

   Zitplaatsen

   44 - 66

   Faciliteiten

   • Airco

    Airco

   • Audio

    Audio

   • Veiligheidsgordels

    Veiligheidsgordels

   • Koffiebar

    Koffiebar

   • Verstelbare stoelen

    Verstelbare stoelen

   • Microfoon

    Microfoon

   • Koelkast

    Koelkast

   • Catering mogelijk

    Catering mogelijk

   Offerte aanvragen voor Touringcar