1. Bus huren
 2. Locaties
 3. Bus of touringcar huren in Brugge

Bus of touringcar huren in Brugge

Vind de beste prijzen in de regio Brugge

Van-adres en / of de stad
  Naar adres en / of stad

   Bus huren Brugge

   Als je naar Brugge gaat, is het net alsof je door de tijd reist, helemaal terug naar de middeleeuwen. De stad ademt letterlijk geschiedenis uit, en je waant je er zo tussen de ridders en de koningen. Brugge wordt om die reden ook wel eens een openluchtmuseum genoemd. Ontdek het belfort, waar de oude middeleeuwse keuren worden bewaard, en van waaruit wel 47 klokken nog steeds elke dag luiden. Of neem eens een kijkje in de Sint-Salvatorskathedraal, die dateert uit de 12de eeuw en een rijk archief van oude Vlaamse schilderkunst tentoonstelt. Als knooppunt van de middeleeuwse handel vind je er ook de gebouwen van de middeleeuwse gilden en hanzen terug, en als je dorst hebt kan je eens binnenspringen in een van de vele traditionele Brugse brouwerijen voor een heerlijk fris biertje. Brugge is dan misschien wel een middeleeuws ogende stad, maar je hoeft er natuurlijk niet naartoe te gaan met paard en kar. Neem gewoon een van onze bussen. Of je nou komt met de klas, je vereniging, met het bedrijf of met een groep vrienden, wij brengen je er naartoe met een bus op maat. Bookabus brengt je heen en terug, en helpt je mee een leuke uitstap te plannen.

   Waarom Bookabus?

   Wij zorgen ervoor dat het boeken van een geschikte bus geen tijdrovende taak hoeft te zijn. Al binnen drie simpele stappen ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Door ons uitgebreide netwerk binnen de vervoersbranche ben je altijd verzekerd van kwaliteit. Op deze manier bespaar je al gauw 15-40% op de vervoerskosten. Service staat bij ons voorop en daarom krijg jij jouw eigen reisadviseur bij wie je terecht kunt voor support en advies. Ook niet onbelangrijk; de veiligheid van onze passagiers. Daarom werken we uitsluitend met busmaatschappijen die de vereiste keurmerken hebben.

   waarom bookabus
   Quotes

   Klantbeoordelingen

   We vinden de beste deals
   We vinden de beste deals

   Wij werken samen met meer dan 200 busbedrijven om ervoor te zorgen dat u de juiste bus tegen de beste prijs krijgt.

   Veiligheid en kwaliteit
   Veiligheid en kwaliteit

   Bij Bookabus hechten wij veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en daarom werken wij met gecertificeerde transportbedrijven die voldoen aan hoge veiligheidseisen.

   Persoonlijk advies
   Persoonlijk advies

   Wij zorgen ervoor dat alles is geregeld op de dag van uw reis.

   De grootste keuze aan bussen voor elk evenement en groep

   Wij werken samen met vele lokale busmaatschappijen in de regio Brugge om het vervoer, dat past bij jouw wensen, te verzorgen.

   Touringcar

   Touringcar

   De grootste en meest voorkomende bus voor langere reizen. Deze bus heeft veel ruimte voor bagage, wat hem perfect maakt voor lange reizen naar het buitenland. De touringcar is perfect voor groepen van 30 tot 65 personen en zijn vaak uitgerust met TV's, koelkast en koffiebar, verstelbare stoelen en toilet.

   Zitplaatsen

   44 - 66

   Faciliteiten

   • Airco

    Airco

   • Audio

    Audio

   • Veiligheidsgordels

    Veiligheidsgordels

   • Koffiebar

    Koffiebar

   • Verstelbare stoelen

    Verstelbare stoelen

   • Microfoon

    Microfoon

   • Koelkast

    Koelkast

   • Catering mogelijk

    Catering mogelijk

   Offerte aanvragen voor Touringcar