1. Bus huren
 2. Wagenpark
 3. Speciale bussen voor elke groep

Speciale bussen voor elke groep

Vind de juiste bus voor elke type evenement

Van-adres en / of de stad
  Naar adres en / of stad
   party bus

   Partybus huren

   Wil je graag een partybus huren maar kan je in het web van alle aanbiedingen niet vinden wat je zoekt? Dan helpen wij je graag op weg! Bookabus verzameld voor jou alle aanbiedingen die er zijn en sorteert alleen de bussen die het beste passen bij jouw wensen en verzoeken. Aan boord van de bus is alles mogelijk, het moet echt een feest op wielen zijn, dus laat vooral weten waar je precies naar op zoek bent! Wil je onderweg heerlijk mee kunnen brullen op een aantal karaoke nummers of ga jij liever aan de cocktails? Alle bussen zijn voorzien van een luxe uitstraling en- interieur om te zorgen dat het je aan niets zal ontbreken! Wat locaties betreft is ook alles mogelijk. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen en ga zo maar door! Jij vraagt, wij rijden!

   Rolstoelbussen en VIP bussen

   De rolstoelbussen waar wij beschikking over hebben, zijn gebouwd met plaatsen voor een of meerdere rolstoelen, afhankelijk van de omvang. Ook zijn de bussen uitgerust met een lift of oprijplaten waardoor in het naar binnen en- naar buiten uitrijden gemakkelijk en veilig kan gebeuren. Ideaal voor als je een dagtrip, weekend reis of vakantie organiseert, maar ook aangepast vervoer hiervoor nodig hebt en hier zelf geen beschikking over hebt. VIP bussen kunnen ook ingezet worden wanneer er net iets meer luxe wordt gevraagd. VIP bussen kunnen 20% - 30% duurder zijn dan een standaard touringcar maar hebben daarmee wel leren bekleding, rondzit en tafels.

   rolstoelbus
   VIP / Partybus

   VIP / Partybus

   We kunnen ook speciale bussen regelen. De partybus is ideaal voor vervoer van en naar feesten. Partybussen zijn wat duurder dan gewone touringcars, maar ze maken het feest natuurlijk wel extra leuk! Niet alle busmaatschappijen hebben een partybus maar wij weten precies of een maatschappij in uw regio wel een partybus beschikbaar heeft. VIP-bussen worden vaak gebruikt voor vervoer van belangrijke klanten. Ze zijn vaak uitgerust met een high-end audiosysteem en tafels in de bus.

   Zitplaatsen

   20 - 45

   Faciliteiten

   • High-end audio / TV

    High-end audio / TV

   • Veiligheidsgordels

    Veiligheidsgordels

   • Koffiebar

    Koffiebar

   • Koelkast

    Koelkast

   • Laserlights (in sommige partybussen)

    Laserlights (in sommige partybussen)

   • Verstelbare stoelen

    Verstelbare stoelen

   • Microfoon

    Microfoon

   • Catering mogelijk

    Catering mogelijk

   Offerte aanvragen voor VIP / Partybus